mihanwebhost

میهن وب هاست به عنوان بزرگترین شرکت میزبانی وب ایرانی با نازلترین قیمت ها هاست های cpanel ایران و المان را با هارد ssd و آنتی دیداس مجانی ارائه میکند, به جمع بیش از ۷۰ هزار مشتری میهن وب هاست بپیوندید. سرور مجازی ایران با پهنای باند بالا , نمایندگی هاست سی پنل آلمان

دانلود Discography Paco de Lucia مجموعه کامل آثار پاکو د لوسیا

 پاکو د لوسیا متولد 21 دسامبر 1947 در اسپانیا می باشد . او یکی از بهترین نوازندگان گیتار و یکی از بهترین آهنگ سازان اسپانیا بوده است به طوریکه او توانسته است 2 مدرک دکترای افتخاری از دانشگاه های پلی‌فونیک شهر آلخسیراس و کالج موسیقی برکلی دریافت نماید . سبک اصلی این او فلامنکوی نو می باشد و یکی از اساتید این سبک نیز به شمار می رود . برای اولین بار او در سال 1958 و در سن 11 سالگی به اجرای برنامه به صورت جدی پرداخت و توانست که طرفداران فراوانی نیز بدست بیاورد . جالب است بدانید که او تا سال 1991 قادر به خواندن نت نبوده است و به ریتم در موسیقی اش اهمیت می داده است تا به نت ها . او در سال های 1958 تا 2014 به فعالیت حرفه ای خود ادامه داد و سرانجام 26 فوریه 2014 بر اثر یک حمله قلبی در مکزیک در گذشت . هم اکنون مجموعه کامل آثار این هنرمند را برای شما کاربران محترک آماده نموده ایم که امیدواریم از شنیدن آن لذت ببرید . 

Discography Paco de Lucia

این مجموعه شامل آلبوم های زیر می باشد :

Paco de Lucia – 1965 12 Canciones de Garcia Lorca Para Guitarra

Paco de Lucia – 1965 Dos Guitarras Flamencas En Stereo

Paco de Lucia – 1967 Dos Guitarras Flamencas En America Latina

Paco de Lucia – 1969 12 Hits Para 2 Guitarras Flamencas y Orquesta de Cuerda

Paco de Lucia – 1969 Fantasia Flamenca

Paco de Lucia – 1969 Paco De Lucia Y Ramon Algeciras En Hispanoamerica

Paco de Lucia – 1971 12 exitos para 2 Guitarras Flamencas

Paco de Lucia – 1971 El Mundo del Flamenco

Paco de Lucia – 1972 El Duende Flamenco de Paco de Lucia

Paco de Lucia – 1973 Fuente Y Caudal

Paco de Lucia – 1975 En Vivo desde El Teatro Real

Paco de Lucia – 1976 Almoraima

Paco de Lucia – 1978 Interpreta A Manuel De Falla

Paco de Lucia – 1981 Castro Marin

Paco de Lucia – 1981 Solo Quiero Caminar

Paco de Lucia – 1984 Live One Summer Night

Paco de Lucia – 1987 Siroco

Paco de Lucia – 1990 Zyryab

Paco de Lucia – 1991 Concerto de Aranjuez

Paco de Lucia – 2004 Cositas Buenas

 تعداد آلبوم ها : 20

کیفیت : 192

منبع : Wikipedia

 

دانلود Discography Paco de Lucia مجموعه کامل آثار پاکو د لوسیا با لینک مستقیم از دانلود فارسی

خرید آنلاین
شما می توانید این محصول را سفارش دهید و درب منزل تحویل بگیرید
خرید
لینک دانلود