تبلیغات

سریال گیسو

تبلیغات

برنامه پیشگو

دانلود فیلم آموزشی Java Essential Training for Students

Java Essential Training for Students ، فیلم آموزشی نکات ضریروی جاوا برای دانشجویان می باشد که توسط شرکت Lynda تهیه و در اختیار علاقمندان به این نرم افزار و برنامه نویسی قرار گرفته است . در فیلم آموزشی Java Essential Training for Students شما عزیزان با مبانی پایه ای و اساسی از این JAVA  آشنا خواهید شد . Peggy Fisher ، مدرس فیلم آموزشی Java Essential Training for Students ، با مقدمه ای کار خود را خود را آغاز می کند و در ادامه به بیان مباحثی همچون شروع کار با تجزیه ، چگونگی بازبینی انواع داده ها ، ایجاد روش های تعریف شده توسط کاربر ، اشکال زدایی خط فرمان ، بررسی جاوا API و بسیاری موارد دیگر خواهد پرداخت تا شما عزیزان را بطور کامل با این مفاهیم آشنا نماید . همچنین برای درک بهتر این مباحث می توانید همزمان با دیدن فیلم آموزشی Java Essential Training for Students از پروژه ی تمرینی موجود در این دوره نیز استفاده نمایید .

Java Essential Training for Students

مباحث این دوره ی آموزشی :

– Getting started with parsing – Reviewing data types – Using decisions – Creating user-defined methods – Command-line debugging – Exploring the Java API – Creating and instantiating classes – Working with interfaces – Storing items with arrays

موارد مورد بحث در Java Essential Training for Students :

00. Introduction

– Welcome – What you should know – Using the exercise files – Challenges explained

01. Command Level Programming

– Exploring command level programming – Introducing environment variables – Getting started with parsing – Challenge: Hello world – Solution: Hello world

02. Basics Review

– Reviewing data types – Using decisions – Managing loops – Creating user-defined methods – Understanding overloaded methods – Challenge: College cost app – Solution: College cost app

03. Debugging

– Troubleshooting with debugging – Setting breakpoints – Stepping through the code – Command line debugging – Challenge: Debugging – Solution: Debugging

04. Java API

– Exploring the Java API – Creating and importing JAR files – Improving your program with error handling – Challenge: API – Solution: API

05. Simulations and Algorithm Analysis

– Using simulations – Random number generator – Analyzing algorithms – Leveraging recursion – Challenge: Monte Carlo – Solution: Monte Carlo

06. Classes and Objects

– Designing for object-oriented programming – Diagramming with UML – Creating classes – Using encapsulation – Instantiating classes – Avoiding null references – Challenge: Kathie’s Catering – Solution: Kathie’s Catering

07. More on Classes

– Introducing inheritance – Working with interfaces – Comparing objects with the comparable interface – Using polymorphism – Establishing abstract classes – Challenge: Pizza ordering app – Solution: Pizza ordering app

08. Data Structures

– Storing items with arrays – Sorting arrays with the array API – Utilizing 2D arrays – Managing ArrayLists – Enhanced for Loop – Challenge: Name finder – Solution: Name finder

09. Conclusion

– Next steps

مشخصات دیگر فیلم آموزشی Java Essential Training for Students :
– ژانر : آموزشی– شرکت سازنده : Lynda– مدرس : Peggy Fisher– مدت زمان آموزش : 3 ساعت و 6 دقیقه– پروژه ی تمرینی : دارد– نرم افزار مورد نیاز : Java– تاریخ انتشار : 29-06-2015– زبان : انگلیسی– کیفیت نمایش : 720 * 1280– فرمت فایل : mp4– زیرنویس : ندارد برای درخواست فیلم های آموزشی به فروم سایت مراجعه کنید .
لینک دانلود