Eating Animals
به بررسی گزینه های رژیم غذایی و غذایی که وارد بدنمان میکنیم میپردازد . درباره غذایی که در بشقاب شما قرار دارد چقدر می دانید؟ براساس کتاب پرفروش Jonathan Safran Foer و روایت شده توسط ناتالی پورتمن ، Eating Animals یک نگاه فوری و چشمگیر در مورد پیامدهای زیست محیطی ، اقتصادی و بهداشت عمومی کشاورزی صنعتی دارد .
فیم مستند Eating Animals
با ردیابی تاریخچه تولید مواد غذایی در ایالات متحده ، این فیلم چگونگی حرکت کشاورزی از محلی به یک هیولای فرانکنشتاین شرکتی را ارائه می دهد که تخم مرغ ، گوشت و لبنیات ارزان قیمت را با هزینه ای گزاف ارائه می دهد: بهره برداری از حیوانات؛ استفاده خطرناک از آنتی بیوتیک ها و هورمون ها؛ و آلودگی هوا ، خاک و آب ما . توجه به كشاورزان كه با اقدامات انسانی تر به حمایت از كشاورزی صنعتی متوسل شده اند ، خوردن حیوانات راه حل های قابل قبول و عوام برای بحران رو به رشد ارائه می دهد در حالی كه این مسئله را مطرح می كند كه كشاورزی اخلاقی نه تنها مسئله حقوق حیوانات است بلكه موضوعی است كه بر همه جنبه های زندگی ما تأثیر می گذارد .