ویروس‌های مرگبار در دنیای بازی‌های ویدیویی
ویروس‌های مرگبار در دنیای بازی‌های ویدیویی

برخی از بازی‌های ویدیویی تاریخی به طور خاص بر روی ویروس‌های شایع و خطرناک متمرکز شده‌اند. موضوعاتی نظیر انقراض نوع بشر یا تبدیل آلوده‌ها به موجودات تشنه‌ خون، از جمله مواردی هستند که در دنیای بازی‌های ویدیویی وجود دارند. قطعاً هیچ فردی دلش نمی‌خواهد این بیماری‌ها یا ویروس‌ها را در دنیای واقعی مشاهده کند. در ادامه برخی از انواع ویروس‌های مرگبار در دنیای بازی‌های ویدیویی را که حتی فکر کردن به آن‌ها ترس به جان افراد می‌اندازد را معرفی کرده‌ایم.

بازی سری Fallout

جهان Fallout جهانی بسیار خطرناک و مملو از گنگ‌های شرور و غارتگر، موجودات رادیواکتیو وحشی و ربات‌هایی است، که تهدیدی جدی برای جان انسان‌ها به شمار می‌روند. با این حال، این موارد تنها بخشی از چالش‌ها و خطراتی هستند که بازماندگان دوران پس از یک فاجعه اتمی باید به آن‌ها توجه داشته باشند.

این ویروس توسط گروه‌های شرور توسعه‌یافته و هدف آن‌ها، ایجاد موجوداتی با توانایی‌های فرا بشری بوده است. در نهایت، این تلاش‌ها منجر به ظهور موجوداتی بزرگ جثه و خشن خواهد شد که تجربه‌ای از جهنم را برای بشریت در دنیای ویروس‌های بازی‌های ویدیویی رقم خواهند زد.

بازی The Last of Us

عفونت ناشی از قارچ کوردیسپس که در بازی The Last of Us تولید ناتی‌داگ به تصویر کشیده شده، به شدت ترسناک است. افرادی که با این انگل آلوده می‌شوند، عمده عملکردهای مغزی خود را از دست می‌دهند. پس از آن، اختلال در بینایی آن‌ها مشاهده می‌شود و در نهایت، زندگی خود را بر اثر این بیماری از دست می‌دهند. پس از تکمیل این فرایند، افراد آلوده به شدت رفتارهای تهاجمی را از خود بروز می‌دهند و قادر هستند بیماری را از طریق گاز گرفتن یا پخش هاگ در هوا انتقال دهند.

بازی The Last of Us

بازی سری Halo

اگر بر این باور هستید که کره زمین تنها مکانی است که تحت تأثیر ویروس‌ها و آلودگی‌های خطرناک قرار می‌گیرد، لازم است نگرشتان را تغییر دهید. همان‌طور که سری بازی Halo به ما نشان داده است، ویروس‌های فرازمینی نیز می‌توانند مشکلات جدی ایجاد کنند. در واقع، ویروسی به نام “طغیان” مسئول نابودی تمام حیات در کهکشان راه شیری بوده و موجوداتی انگلی بخش عمده‌ای از تنوع زیستی کهکشان را آلوده کرده‌اند.

طغیان که به شدت انطباق پذیر است، تقریباً تمام گونه‌های جانوری را تحت تأثیر قرار می‌دهد؛ این شامل انسان‌ها و فوررانرها نیز می‌باشد. با قابلیت تبدیل آلوده‌شدگان به موجوداتی بسیار وحشی، جای تعجب نیست که بسیاری از گونه‌های کهکشانی در مواجهه با این ویروس ناموفق بوده‌اند.

بازی The Walking Dead

اگرچه مفهوم شیوع بیماری که منجر به ظهور زامبی‌ها می‌شود، به طور مکرر در رسانه‌های مختلف مورد استفاده قرار گرفته است، اما احتمالاً ترسناک‌ترین نسخه از این ویروس را می‌توان در سریال “The Walking Dead” مشاهده کرد. به طور نامشخص، تمامی بشریت به یک پاتوژن آلوده شده است که مردگان را به صورتی پرخاشگر و فاقد عقل به زندگی بازمی‌گرداند. با غلبه افراد مبتلا به ویروس بر دیگران، زندگی روزمره افراد بازی تبدیل به تلاشی بی‌پایان برای بقا می‌شود.

این سطح از تنش و اضطراب به خوبی در اقتباس استودیوی Telltale از این فرنچایز تجلی یافته است. بازیکن باید در شرایطی بسیار سخت، تصمیمات دشواری اتخاذ کند، حین اینکه خطر نیز در اطراف او به شدت احساس می‌شود. در این بازی، افراد مجبورند میان بقا و ارزش‌های انسانی یکی را انتخاب کنند.

آنچه که تجربه بازی را به طرز شگرفی دلهره‌آور می‌سازد این است که در نهایت هیچ‌کس نمی‌تواند از این بیماری فرار کند. در پایان، همه با سرنوشت مرگ رو به رو خواهند شد و زمانی که وقت آن فرا برسد، همگی به بخشی از ارتش زامبی‌ها تبدیل خواهند شد. برای تجربه حضور در بهترین بازی‌های زامبی‌ها، می‌توانید این گزینه را انتخاب کنید.

بازی The Walking Dead

بازی سری Gears of War

در دنیای Gears of War، واضح است که لوکاست‌ها تنها چالش عمده‌ای برای بشریت نیستند. شخصیت‌های اصلی داستان همچنین با پدیده‌ای به نام «لمبنت» مواجه می‌شوند. لمبنت به افرادی اطلاق می‌شود که در مراحل پیشرفته ابتلا به بیماری Lambency قرار دارند؛ این ویروس نوعی عامل عفونت‌زا بوده که دامنه وسیعی از موجودات را تحت تأثیر قرار می‌دهد. مراحل آغازین این بیماری با نشانه‌هایی مشابه زنگ ریه مشخص می‌شود و آثار نهایی آن بر روی میزبان، بسیار terrifying هستند.

این بیماری که ناشی از قرارگیری طولانی‌مدت در برابر ایمولژن است، می‌تواند در مدت زمانی کوتاه فرد مبتلا را به موجودی جهش‌یافته تبدیل کند. با افزایش کنترل انگل بر روی بدن بیمار، رفتار قربانی هم شدت یافته و خصمانه‌تر می‌شود؛ تا جایی که او به موجودیتی کاملاً متفاوت از آنچه قبلاً بوده، تبدیل می‌گردد. لازم به ذکر است که افراد آلوده دارای عادت خطرناکی هستند که شامل انفجار آن‌ها می‌شود، بنابراین شیوع این بیماری بسیار آسان صورت خواهد گرفت.

بازی سری Dead Space

از راهروهای پیچیده‌ی ایستگاه فضایی ایشیمورا تا سرزمین وسیع و یخ‌زده‌ی تائو وولانتیس، تقریباً در هیچ نقطه‌ای از قلمروی فرنچایز Dead Space نمی‌توان از تهدید نکرومورف‌ها مصون بود. این ویروس که از طریق یک پاتوژن جهش‌یافته و همچنین سیگنال‌های الکترومغناطیسی انتشار می‌یابد، به دو شکل وارد مرحله فعال خود می‌شود. ، با ایجاد زوال عقل، تمایل به خشونت و حتی فلج کردن قربانی و سپس با تبدیل قربانی به موجودی خطرناک.

نتیجه نهایی این فرآیند، به وجود آمدن یک موجود بسیار وحشتناک است که ابعاد و رفتار آن به ارگانیسم میزبان بستگی دارد. هدف اصلی ویروس نکرومورف، آلوده‌سازی تمام اشکال حیات در تمامی سیارات است و همین مسئله منجر به ظهور موجوداتی بسیار بزرگ با نام “Brethren Moons” می‌شود. بدین ترتیب، عفونت نکرومورف تهدیدی جدی برای بشریت محسوب می‌شود.

بازی سری Dead Space

سخن پایانی

در دنیای فیلم‌ها و سریال‌ها و بازی‌های ویدئویی، ویروس‌های زیادی به عنوان عامل نابودی بشریت به تصویر کشیده شده‌اند. برخی از این ویروس‌ها انسان‌ها را به موجوداتی خونخوار تبدیل می‌کنند. برخی دیگر از آن‌ها نیز منجر به جهش‌های ژنتیکی انسان‌ها می‌شوند. ویروس‌های مرگبار بازی‌های ویدئویی، با الهام از ویروس‌های واقعی شده شده‌اند. تا بازی‌های ویروس محور، احساس واقعی برای گیمرها داشته باشند. اگر به بازی‌های هیجانی علاقه دارید، این سری از بازی‌های موبایلی و کنسولی گزینه مناسبی برایتان محسوب می‌شوند.

سؤالات متداول

کدام بازی‌ها به نمایش ویروس‌های مرگبار می‌پردازند؟

بازی‌هایی نظیر “Resident Evil”، “The Last of Us” و “Plague Inc.”، ویروس‌های مرگبار را به تصویر می‌کشند.

چگونه ویروس‌ها در این بازی‌ها گسترش می‌یابند؟

معمولاً این ویروس‌ها از طریق تماس با موجودات آلوده، هوای آلوده یا محیط زیست گسترش پیدا می‌کنند.

آیا نقش ویروس‌ها در داستان بازی اهمیت دارد؟

بله، در بسیاری از بازی‌ها، ویروس‌ها به عنوان عنصر کلیدی و بنیادین روایت داستان عمل می‌کنند.

آیا واقع‌گرایی در طراحی ویروس‌های بازی لحاظ شده است؟

اکثر بازی‌ها از مفهوم ویروسی برای ایجاد تنش و drama استفاده کرده‌اند و لزوماً به واقعیت نزدیک نمی‌شود.

ویروس‌های مرگبار در دنیای بازی‌های ویدیویی

ندا سامانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *