دانلود نرم افزار موزیک ملودیفای

ملودیفای (Melodify) از معتبرترین رسانه‌های پخش و دانلود آهنگ‌های داخلی و خارجی است. با نصب ملودیفای شما به هزاران آهنگ در سبک‌ها و زبان‌های مختلف دسترسی پیدا کرده و می‌توانید مستقیما آن را دانلود کرده و یا به صورت آنلاین پخش نمایید.

دوره اصول شیرینی پزی فرانسوی Teaches French Pastry Fundamentals

دوره آموزشی اصول شیرینی پزی فرانسوی Dominique Ansel Teaches French Pastry Fundamentals محصول کمپانی MasterClass میباشد. فیلم آموزشی Dominique Ansel Teaches French Pastry Fundamentals اصول شیرینی پزی فرانسوی را یاد میدهد . دومینیک آنسل ، برنده جایزه جیمز ری مدرس این دوره آموزشی است . او پس از پیشرفت از صفوف نانوای نخبه پاریس فاوا ، به عنوان سرآشپز قنادی اجرایی در رستوران نمادین دانیل در منهتن انتخاب شد . سپس نانوایی های خود در ، توکیو ، لندن و لس آنجلس مستقر کرد . دسرهای وی ، از جمله ترکیبی پیراشکی-کروسان و کرونوتی ،او را به عنوان یکی از مشهور ترین و ابتکاری ترین سرآشپزهای شیرینی در جهان تبدیل کرده است . دومینیک در فیلم آموزشی Dominique Ansel Teaches French Pastry Fundamentals تکنیک های اساسی خود را برای سرآشپزهای شیرینی ؛ از خمیر گرفته تا پر کردن و روند خلاقانه برای شلاق زدن دسرهای چشم نواز خود آموزش میدهد . با فیلم آموزشی Dominique Ansel Teaches French Pastry Fundamentals یاد بگیرید که ترکیبات ساده را با تکنیک ماهر آمیخته ، شش دستور العمل کلاسیک را اعمال کنید و طعم و رنگ الهام بخش خود را کشف کنید . با روش های دقیق دومینیک و فلسفه هنری ، دسرهای کلاسیک یا خلاقانه را به زیبایی و خوش طعمی تهیه کنید .

دومینیک از طریق 17 درس ویدیویی به شما می آموزد:

• برای تهیه کاستارد ، کرم ، مربا ، موس و مرمر
• چگونه می توان شکلات را خنک کرد
• طرز تهیه کروسان عالی
• چگونه زمان می تواند لذت خوردن دسر شما را افزایش دهد
• نحوه تبدیل مواد ساده به دسرهای بصری خیره کننده
• اهمیت کنتراست بافت
• نحوه ایجاد تجربه دسر
• قدرت ارائه
• روند کار برای کشف شکل های جدید دسر

محتویات این دوره :

  • 01 Introduction
  • 02 Dominique’s Journey – Beauvais, Boulud, and the Bakery
  • 03 Mini Madeleines
  • 04 Fruit Tart Base – Vanilla Sablé Shell
  • 05 Fruit Tart Filling – Pastry Cream
  • 06 Fruit Tart Filling – Quick Strawberry Jam
  • 07 Fruit Tart Finishing – Classic Strawberry Presentation
  • 08 Fruit Tart Finishing – Modern Apple Presentation
  • 09 Chocolate Cake Base – Biscuit
  • 10 Chocolate Cake Accent – Swiss Mini Meringues
  • 11 Chocolate Cake Filling – Mousse
  • 12 Chocolate Cake Finishing – Assembly & Presentation
  • 13 Bonbon Base – Tempered Chocolate Shell
  • 14 Bonbon Filling – Dark Chocolate and Banana Passionfruit Ganache
  • 15 The Perfect Croissant
  • 16 Case Study – The Cronut®
  • 17 Thinking Creatively About Pastry
نام: Dominique Ansel Teaches French Pastry Fundamentals
حجم فایل: 3.6 گیگابایت
شرکت سازنده: Masterclass
کیفیت: 720
زیرنویس: انگلیسی
زبان: انگلیسی
ژانر: آموزشی
منتشر کننده: Masterclass
ستارگان: Dominique Ansel
رمز فایل: www.download.ir
  • 2 replies
    1. مهدی says:

      سلام ممنون از اینکه این رو گذاشتید از مستر کلاس بیشتر بزارید و ایا دفتر کارش هم توی فایل هست؟

      پاسخ دادن
      • دانلود فارسی says:

        سلام و تشکر
        بله بصورت فایل pdf توضیحات و موارد مورد نیاز و … همراه ویدئو ها و زیرنویس انگلیسی هست.

        پاسخ دادن

    ارسال نظر

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *