
Udemy Complete Sourdough Bread Baking Levels 1, 2, 3 and 4
پخت نان را از سطح مبتدی تا پیشرفته آموزش ببینید. تصور کنید صبح با بوی تازه پخت نان خمیر مایه که از فر خودتان پخته اید بیدار شوید. نان شما خانه شما را با عطرهایی پر می کند که همه اعضای خانواده شما را به هیجان می آورد تا برای کشف شاهکاری که پخته اید به آشپزخانه بیایند. آنها بلافاصله به شکل ظاهری نان خمیرمایه شما که در فر خودتان پخته شده است ، توجه می کنند. حواس آنها افزایش یافته است و آنها یک سوال ساده می پرسند ، آن نان مایه را از کجا آوردی ، آیا نان مایه خودت است که پخته ای ؟ و این افتخار را دارید که به آنها بگویید با این دوره در خانه ساخته اید. این دوره همه چیزهایی را که برای شروع ماجراجویی در زمینه پخت نان نیاز دارید به شما ارائه می دهد. شما هر مرحله از فرآیند پخت نان خمیر مایه را از نحوه تهیه یا یافتن استارتر ، تا نحوه کشش و جمع کردن خمیر برای ایجاد قدرت لازم برای افزایش نان و پختن نان در خانه خود یاد خواهید گرفت. پخت نان چالش برانگیز نیست ، این یک مهارت است که به تمرین نیاز دارد و با گذشت زمان ، با تلاش (و مقدار زیادی آرد) شما نیز مهارت های لازم برای پخت نان مایه خانگی خود را به دست خواهید آورد. ما ابتدا با ساخت شروع کننده خمیر بسیار شخصی خود شروع می کنیم (یا یاد می گیریم که برای شروع بلافاصله می توانید از کجا بخرید!). من برای اطمینان از موفقیت در هر مرحله به شما یاد می دهم. سپس ما در مورد توسعه مهارت های مورد نیاز برای اولین کار پخت نان شما کار خواهیم کرد. من شما را با واژگان بیش از حد سنگین نمی کنم بلکه بیشتر روی عوامل کلیدی تمرکز می کنم که به شما امکان می دهد فوراً موفق باشید. در نان دوم شما ، جزئیات بیشتری در مورد کارهایی که باید برای پخت یک نان مزه دار با طعم و مزه بهتر انجام دهید ، دریافت خواهید کرد. هر دستورالعمل به وضوح از طریق word و video نشان داده می شود تا هر فرآیند را نشان دهد. ما همچنین یک ماشین حساب دستورالعمل برای کمک به شما در یافتن اندازه مناسب مواد تشکیل دهنده قرار داده ایم ، در صورتی که فرمول اصلی ما برای ابزارهایی که در خانه دارید بسیار کم یا زیاد است.- آنچه خواهید آموخت :
- چگونه نان های صنعتگر خود را در خانه بپزیم
- پیش غذای خمیرمایه خانگی خود را بسازید
- بیاموزید که اگر دستگاه اولیه تهیه مایه ترشی را خریداری نکنید
- بیاموزید که چگونه یک ابزار نمره دهی خانگی ، به نام لنگ ، تهیه کنید
- بیاموزید که چگونه فضای ذخیره سازی طولانی مدت استارت را خشک و یخ بزنید
- بفهمید که برای بدست آوردن طعم های خاص چگونه استارتر خود را چگونه و از کجا ذخیره کنید
- نان مایه خود را در فر خود بپزید
- مراحل پخت نان خمیر مایه را درک کنید
- بدانید که چرا می خواهید به جای اندازه گیری ، مواد تشکیل دهنده خود را وزن کنید
- نحوه بدست آوردن فنر اجاق شگفت انگیز را بفهمید
- درک کنید که چگونه خمیر را از طریق زمان و کشش و چین های متوالی تقویت کنید
- از همان نان اول سوراخهای بزرگی در نان خمیر مایه خود قرار دهید
- بفهمید که آغازگر شما برای استفاده آماده است
- بفهمید چه موقع نان خمیر مایه شما آماده پخت است
- بتوانید کل آشپزخانه خود را بهم نزنید
- از طریق یک تخمیر عمده در فرآیند پخت نان خمیر مایه ، قادر به ایجاد طعم های چشمگیر باشید
- نیازمندی ها :
- برای شروع یک اجاق گاز خانگی ، آرد ، آب و نمک داشته باشید.
- عاشق نان درست کردن باشید.
- این دوره آموزشی برای چه کسانی است :
- نانوایان خانگی که به دنبال تهیه نان خانگی خود هستند.